Direktlänk till inlägg 11 juni 2010

No, this is not goodbye

Av Shawnee - 11 juni 2010 00:22

Det har hänt en himla massa saker, jag vet inte hur genomgående jag orkar förklara allihop.

Jag gjorde ett EEG-test för ganska länge sedan nu, för att min psykolog tyckte att jag borde. Jag förväntade mig ingenting alls, men när resultaten kom visade det sig att jag hade någon slags mini-epilepsi, och jag vet inte hur jag ska förklara det. Det har helt enkelt inneburit en massa jävligt jobbiga saker under en lång period, bland annat är det förmodligen därför jag alltid är så trött - den här epilepsigrejen håller på när sover, bland annat. Så det händer alltid saker i min skalle när jag sover, alltså får jag inte riktigt vila.

Fick reda på det här för snart 2 veckor sedan, och imorgon får jag medicin. Jag vet inte hur jag ska tänka om det, jag var dålig på att komma ihåg att ta den antidepressiva. Speaking of which, tydligen kan den antidepressiva medicinen ha retat upp epilepsi-grejen i min skalle - illa.

Jag vet inte heller vad jag ska förvänta mig, jag vet inte vilka saker det kommer hjälpa mot. Jag vet knappt vad som är min egen personlighet och vad som bara är bieffekter...


Imorgon är också Eriks examen. Han tar studenten, och jag kan inte fatta hur det är möjligt. Erik, ta studenten? Han är fan 19 år gammal, det känns helt sjukt att tänka så. När sprang tiden iväg?
Imorgon blir första gången på 1 år eller något som mamma och Tina ens vistas på samma ställe. Jag bestämde mig från början att jag inte skulle bry mig om det, att jag inte skulle lägga någon energi på att oroa mig över det, men nu är det svårt. Väldigt svårt. Jag får bara hoppas på att de två tänker på att Erik tar studenten och att det är meningen att det ska vara ett joyous occasion.


I övrigt är jag trött som fan på det mesta och väldigt asocial, vilket de flesta nog har märkt. Det är nog ungefär så det ska vara.
Jag fick sommarlov i tisdags och innan dess hann jag med att få godkänt i matte A och söka till 3 folkhögskolor: Stockholm, Bollnäs och Sundsvall. Jag vet inte hur jag ska tänka om det heller, direkt - en del av mig hoppas på Stockholm, bara för att få komma bort. Men att döma av mina tidigare så kallade framgångar inom skolan så är det kanske inte den bästa idén (vi får väl se vad medicinen innebär).
Bollnäs har jag ingen lust med, egentligen - det känns som om det är samma som här omkring. Inte Sundsvall heller, det är den enda jag har vart och tittat på, och jag känner mig bara inte lockad.

Jag hatar att vara i den här åldern, kan jag inte bara få hoppa till 30 eller något?

 
 
Sania

Sania

11 juni 2010 23:44

Det kanske är tidigt att fråga om medicinen fungerar? Hoppas att den gör det, och att du kanske känner dig pepp på att vara med på något slags födelsedagsfirande om ca en vecka. Annars är det okay.

Det är bra att din mamma och Tina pratade och inte bråkade och så :'D Om det fortsatte så, förstås.

Kände mig asdissad härom dagen då du inte hörde av dig, förresten. Du får försöka smsa om du inte kan, så jag inte känner mig helt oönskad, speciellt då vi träffas så sällan.

Jag vill också hoppa i ålder ._. Och komma ifrån sundsvall!

http://Sania.blogg.se

 
Ingen bild

Lasson

24 juli 2010 23:10

Hoppas medcinen funkar och så

Stor kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Shawnee - 19 juni 2012 13:45

2009   I ett andetag, får jag inte existera Det är smärtsammare än vanligt Det här misslyckandet är utom denna värld För stort för dina ögon utanför ditt synfält Rutan är krossad, spillrorna regnar Men det är ingenting mot ditt ...

Av Shawnee - 18 juni 2012 13:45

2007   Down, scream And another knife is soaring through the air Aim it at me, aim to kill   Put the hate through my heart Slap the anger in my face And nail the envy in my bones Handing me the fear, forcing me to hate Bringing me...

Av Shawnee - 17 juni 2012 13:45

2009-03-02   Du kommer till henne Med en order om att finnas "Kom tillbaka senare jag vilar just nu och ingenting är viktigt nog att störa denna sömn" Tänk, om du bara vetat det att det var där skon klämde Du gav henne liv, så h...

Av Shawnee - 16 juni 2012 13:45

2009-07-31   Jag har inte tid att ge dig en lång, smärtsam beskrivning om hur mörkret lägger sig över mina sinnen Det har lagt sig och har legat sedan länge   Men låt mig bara säga det här Att se på dig och känna inspiration ...

Av Shawnee - 15 juni 2012 13:51

2009   Petrified, cause I don't know what's coming. Isn't it human to be afraid of the unknown? Without your arms around my waist, without your hands in my hair, on my back, stroking my face, holding me close -- gripping my neck -- God, I can't...

Ovido - Quiz & Flashcards